چطور از سایت ما خرید کنید.

مراحل عضویت

برای بهبود در روند خرید توصیه می‌کنیم ابتدا مراحل عضویت را طی کنید.

منوی حساب قبل از ورود به سایت

از منوی باز شونده حساب (در گوشه بالا سمت راست) لینک «ثبت نام» را انتخاب کنید.

صفحه ثبت نام

نام و نام خانوادگی خود را به زبان فارسی بنویسید ولی آدرس ایمیل و گذرواژه‌ خود را با فرمت لاتین وارد نمایید.

فراموش نکنید در خبرنامه ما نام نویسی کنید.

در صورتیکه آدرس ایمیل ندارید، بخش ساختن ایمیل را مطالعه نمایید.

بخش مدیریت حساب شما

از منوی حساب، «حساب من» را انتخاب کنید تا به دشبورد حساب خود وارد شوید. در این قسمت می‌توانید اطلاعات حساب خود، آدرسهای صورتحساب و آدرس ارسال را مشاهده کنید.

مراحل خرید

ابتدا لیست تمام محصولاتی را که می‌خواهید انتخاب کنید. آخرین محصولات اضافه شده را می‌توانید در منوی سبد (بالا سمت راست) مشاهده کنید. در صورتیکه سبد را انتخاب کنید به قسمت تسویه به شکل زیر وارد می‌شوید.

تسویه حساب

در این قسمت می‌توانید لیست انتخاب خود را ویرایش کرده و قیمت نهایی کل فاکتور خود (بدون در نظر گرفتن قیمت ارسال) را مشاهده کنید.

بعد از بررسی دقیق سبد خرید خود کلید «اقدام به تسویه» را فشار دهید تا وارد مراحل خرید اینترنتی شوید.

در این مرحله، آدرس ارسال، روش ارسال، اطلاعات پرداخت (اتصال به درگاه بانک ملت) از شما پرسیده می‌شود و در نهایت شماره پیگیری در اختیار شما قرار داده می‌شود.

پرداخت از طریق درگاه اینترنتی

همگی کاربران تاپ کالکشن می‌توانند در هنگام ثبت سفارش، از طریق درگاه اینترنتی بانک ملت در سایت تاپ کالکشن به صورت آنلاین پرداخت کنند. (هیچگونه روش دیگری برای پرداخت مورد قبول نیست.)

توجه داشته باشید که پرداخت موفق مبلغ سفارش به منزله ثبت قطعی این پرداخت برای سفارش شما بوده و نیازی به اطلاع دادن آن نیست و سفارش شما به صورت خودکار وارد مراحل آماده سازی و ارسال می‏‌شود.

چگونگی پرداخت اینترنتی

کاربران محترم سایت تاپ کالکشن می‌توانند مبلغ سفارش خود را با استفاده از همه کارت‌های بانکی عضو شبکه شتاب پرداخت کنند. هم اکنون، با کارت بانک‏‌های ملی، صادرات، پارسیان، سامان، اقتصاد نوین، پاسارگاد، ملت، کشاورزی، توسعه صادرات، صنعت و معدن، بانک سینا و کارآفرین امکان خرید اینترنتی وجود دارد.

هنگام پرداخت اینترنتی اطلاعات زیر از شما پرسیده می‌شود که پس از وارد کردن آنها و تایید پرداخت، از موفقیت عملیات پرداخت خود مطلع می‌شوید.

1-  شماره 16 رقمی کارت

این شماره در کارت همه بانک‏‌ها، بر روی کارت درج شده است.

2-  رمز خرید اینترنتی یا رمز دوم

برای پرداخت اینترنتی لازم است قبلاْ رمز دوم (رمز خرید اینترنتی) کارت بانکی خود را فعال کرده باشید.

رمز دوم (رمز خرید اینترنتی)، با رمزی که شما هنگام استفاده از دستگاه‌‏های خود پرداز وارد می‌کنید، تفاوت دارد. برخی از بانک‌ها مثل بانک سامان معمولاً رمز اینترنتی را هنگام صدور کارت تحویل می‌دهند، اما کارت بیشتر بانک‏‌ها در زمان تحویل، رمز خرید اینترنتی ندارند، برای فعال کردن رمز خرید اینترنتی، می‏‌توانید به دستگاه خودپرداز بانک صادر کننده کارت خود مراجعه و کارت خود را وارد کنید و بخش عملیات رمز را انتخاب کنید. سپس، در بخش رمز دوم یا رمز اینترنتی، رمز خود را انتخاب کنید.

3-  کد CVV2

 این کد یک عدد ۳ یا ۴ رقمی است که پشت یا روی کارت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های بانکی درج می‌شود و به‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌عنوان یک کد امنیتی در پرداخت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های اینترنتی کاربرد دارد. این کد روی کارت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بانک‏‌های ملت، صادرات، پاسارگاد، سامان، پارسیان و... به صورت یک عدد 3 رقمی حک شده است یا در برخی کارت ها مانند بانک ملی 4 رقمی است.

4- تاریخ انقضا

تاریخ انقضا هم روی بیشتر کارت‌های بانکی حک شده است. اگر روی کارت شما تاریخ انقضاء وجود ندارد، می‏‌توانید از عدد 12 به جای ماه و از 99 به جای سال انقضای کارت استفاده کنید.

ساختن ایمیل

تمام مطالب این قسمت از سایت farsilearn.ir انتخاب شده است.

1- به آدرس  mail.google.comبروید و روی کلید مشخص شده (Create An Account) کلیک کنید.

2- در این قسمت سرویس گوگل از شما اطلاعاتی برای شناسایی شما درخواست می کند، بخش اول اطلاعات شامل نام، نام خانوادگی، آدرس ایمیل مورد نظرتان (ID) کلمه عبور یا همان پسورتان (Password) می باشد.

3- وقتی نام در قسمت 1 و نام خانوادگیتان در قسمت 2 را تعیین کردید و به فیلد آدرس ایمیل رفتید آدرس ایمیل مورد نظرتان را در قسمت 3 بنویسید. توجه داشته باشید در آدرس ایمیل فقط می توانید از حروف انگلیسی، اعداد، نقطه(.) و خط تیره(_) استفاده کنید و استفاده از سایر علامت ها باعث خطا در روند ساخت ایمیل خواهد شد که نمونه ای از خطا بعلت در دسترس نبودن آدرس مورد نظر ما مشخص شده است.
4- در ادامه باید کلمه عبورتان را باید دو بار در قسمت های مشخص شده وارد نمایید تا اشتباه تایپی در وارد کردن پسورد انجام نداده باشید. انتخاب کلمه عبور بسیار مهم است و نباید ساده و قابل حدس زدن باشد، آدرس ایمیل و  کلمه عبور را به خاطر بسپارید زیرا برای ورود به ایمیل و دسترسی به نامه هایتان باید آنها را به یاد داشته باشید.
5- در ادامه تاریخ تولد، جنسیت، شماره موبایل، آدرس ایمیل دیگری که متعلق به شما باشد را دریافت می کند، در قسمت 4 کلمات نمایش داده شده را به دقت وارد کنید.
6- در انتهای صفحه روی کلید مشخص شده (Next Step) کلیک کنید تا روند ساخت ایمیل ادامه یابد.
7- اگر در اطلاعات وارد شده در بخش های قبلی ایرادی نداشته باشید به صفحه گوگل پلاس خواهید رفت که بعلت فیلتر بودن این صفحه در ایران باز نخواهد شد.>
8- پس بار دیگر به آدرس mail.google.com مراجعه کرده تا گوگل شما را به صندوق پستی وارد کند.
9- به صندوق پستی خودتان خوش آمدید.